Commercie

Maak uw klantreis succesvol met de expertise van Norm4U

 1. Een expert op het gebied van customer journeys en sales- en marketingprocessen met meer dan 30 jaar ervaring
 2. Praktische ondersteuning op het gebied van webbouw, SEO, advertenties, social media en meer
 3. Analyse van uw huidige sales- en marketingprocessen en advies over hoe deze verbeterd kunnen worden
 4. Een brede aanpak waarbij niet alleen het specifieke probleem wordt aangepakt, maar ook het grotere geheel wordt bekeken
 5. Een pragmatische aanpak die zorgt voor een efficiënt proces en kostenbesparingen
 6. Advies over efficiëntere werkwijzen en oplossingen voor ontbrekende onderdelen binnen uw bedrijf
 7. Mogelijkheid tot vernieuwing van uw sales- en marketingstrategie om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen

  Expert in customer journeys

  Welkom bij Norm4U! Als expert in customer journeys help ik u graag om inzicht te krijgen in de beleving van uw klanten. Met deze inzichten kan ik samen met u een strategie ontwikkelen die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Maar ik bied ook praktische ondersteuning op het gebied van sales en marketing, waaronder website bouw (95% WordPress), SEO, advertenties, social media en meer.

  Frisse blik op uw bedrijf

  Als u vastloopt in uw sales- en marketingprocessen, kom ik graag met een frisse blik naar uw bedrijf kijken. Samen analyseren we waar u staat in het proces en hoe we de situatie kunnen verbeteren. Mijn aanpak is pragmatisch en doelgericht: we richten ons op wat nodig is om uw bedrijf te laten groeien. Ik kijk niet alleen naar het probleem waar u tegenaan loopt, maar ook naar het grotere geheel. Zo kunnen we de kern van het probleem aanpakken en uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

  30 jaar ervaring in sales en marketing

  Met meer dan 30 jaar ervaring in sales en marketing, beschik ik over de kennis en expertise om uw bedrijf te laten groeien. Samen gaan we op ontdekkingsreis om uw kernwaarden te vinden en te kijken of deze op de juiste manier worden ingezet binnen uw bedrijf. We inventariseren of de middelen die u heeft voldoende zijn en of deze op de juiste manier worden ingezet. Ik geef u adviezen over efficiëntere werkwijzen en help u bij het vinden van oplossingen voor ontbrekende onderdelen binnen uw bedrijf.

  Initiëren zit in mijn bloed en ik vind het dan ook een uitdaging om zelf dingen opnieuw op te zetten of u in contact te brengen met de juiste persoon om dit voor u te doen. Doordat ik met een frisse blik uw bedrijf binnenkom, kan ik processen efficiënter maken en waar nodig vernieuwen. Na het afronden van een opdracht blijf ik beschikbaar voor verdere vragen en advies.

  Mijn doel is om u te helpen bij het verbeteren van uw sales- en marketingprocessen en customer journeys. Neem gerust contact op met mij als u meer wilt weten. Ik help u graag verder op weg!